Naar hoofdcontent

EasyDNNNews

De ronde van de Vijver op 't Tuindorp in Hengelo

In samenwerking met de organisatie van de Stork Nacht van Hengelo organiseert Wielervereniging HWV de Tubanters ook dit jaar De ronde van de Vijver op 't Tuindorp in Hengelo

De ronde van de Vijver op 't Tuindorp in Hengelo

Evenement datum:20-4-2014 01:00 - 05:00

Met deze wedstrijd begon ooit de profronde. Op een spectaculair rondje van slechts 800 meter worden 3 wedstrijden gereden. De binnenring is voor het publiek niet toegankelijk waardoor de wedstrijden vrijwel in het geheel zijn te overzien. Zaterdag 19 april 2014 wordt er weer gekoerst op ‘t Tuindorp! 

De link met de profronde van de Stork Nacht van Hengelo is er nog steeds. De sterkste regionale eliterenners strijden niet alleen om de winst, 4 renners zullen ook tijdens Nacht van Hengelo met de profs meerijden. De eerste 3 uit de Elite-uitslag en de meest strijdlustigste renner ontvangen een uitnodiging voor de profronde in de binnenstad van Hengelo op 6 juni 2014! 

Daarnaast is er een wedstrijd Masters 40+ en een Recreanten koers, het on-officiële Hengelose kampioenschap voor niet-licentie houders.

Het programma is zaterdag a.s. als volgt:

16h00 - Masters 40+ (50km)
17h45 - Hengelose kampioenschap (recreanten/ niet-licentiehouders)
18h30 - Elite mannen/ Beloften/ Amateurs (80km)

Meer informatie is te vinden op www.rondevandevijver.nl & www.hwvdetubanters.nl

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.