Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...

Berichten van de bestuurstafel: Over de posities die binnen het bestuur van HIJC vrijkomen, de vrijwilligerspagina en de Special Olympics.

Van de voorzitter...

Zoals jullie allemaal op onze website en in de media hebben kunnen lezen, hebben onze leden Hanz Jacobs en Rien Hamse meegedaan aan de Special Olympics in Oostenrijk. De mannen hebben het geweldig gedaan. Hanz kwam thuis met twee zilveren medailles en Rien met een zilveren en gouden plak! Daarnaast is Jarno de hele week op het ijs actief geweest als assistent scheidsrechter en heeft hij deelgenomen aan het Unified Event Relay. Hanz, Rien, Jarno en natuurlijk het begeleidingsteam, we zijn enorm trots op jullie!

In de laatste Overkomer heeft het bestuur aangekondigd dat we op de website van HIJC een vrijwilligerspagina beginnen. De pagina staat inmiddels online en is hier te vinden. Op deze pagina is een overzicht geplaatst van alle werkzaamheden die binnen de club plaatsvinden en bij wie jij je kan aanmelden als je wilt helpen. We verwachten dat we hiermee meer leden kunnen betrekken bij het onderhouden van onze vereniging. 

Binnen het bestuur van HIJC komen een aantal posities vrij welke op de komende algemeen ledenvergadering d.d. 26 juni ingevuld moeten worden. Op dit moment hebben nog  niet voldoende kandidaten zich aangemeld. Leden met bestuurlijke aspiratie kunnen zich melden bij het secretariaat van HIJC. Meer informatie hierover is te vinden op deze webpagina. 

Tot zover de berichten van de bestuurstafel.

Hans Laagland
Voorzitter HIJC

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Vision Sports Skeelercompetitie inschrijving is open
Vision Sports Skeelercompetitie inschrijving is open
Vision Sports Skeelercompetitie inschrijving is open

Vorige artikel

Wisseling der seizoenen
Wisseling der seizoenen
Wisseling der seizoenen