Naar hoofdcontent

Overkomer

Even voorstellen: Dennis Winters

Mijn naam is Dennis Winters. Ik geef training op vrijdag het eerste uur aan de opleidingsgroep.

Even voorstellen: Dennis Winters

In 1988 ben ik samen met mijn vader lid geworden van de Hengelose IJsclub. Tien jaar later ben ik training gaan geven aan pupillen. Dit was erg leuk om te doen, vooral om bezig te zijn met de techniek. Na een aantal jaar wou ik graag een wedstrijdgroep training geven, maar die mogelijk was er destijds niet bij Hengelo en ben trainer geworden bij IJsclub Losser. De laatste veertien jaar heb ik training gegeven aan diverse wedstrijdgroepen. Eerst in Deventer en later op onze mooie baan in Enschede. In deze periode heb ik mijn SL 3 diploma gehaald en verschillende skeelercursussen gevolgd. Nu ben ik weer terug op het oude nest!

Ik vind de opleidingsgroep een erg leuke en enthousiaste groep. Om deze jeugd te zien groeien in de loop van het seizoen geeft mij heel veel voldoening. Dit kan op het technische vlak zijn, maar ook aan de hand van tijden. Ik hecht heel veel waarde aan de techniek.
Mijn motto is dan ook “Met de juiste techniek komen de tijden vanzelf”.

Ik ben getrouwd heb geen kinderen en woon in Enschede. Ik het dagelijkse leven werk ik in het onderwijs als docent BWI. Deze afkorting staat voor Bouwen, Wonen en Interieur. Dit is een nieuwe richting op het vmbo. Momenteel ben ik met een deeltijdopleiding bezig om mijn bevoegdheid te halen. Om te ontspannen mag ik graag motorrijden, klussen en natuurlijk training geven.

Het voelt voor mij erg goed om weer bij deze mooie club terug te zijn en hoop op veel successen.

Dennis Winters

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe technische commissie HIJC
Nieuwe technische commissie HIJC
Nieuwe technische commissie HIJC

Vorige artikel

De marathongroep
De marathongroep
De marathongroep