Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van onze G-toppers

Wisseling van seizoenen voor onze G-toppers. Na een redelijk mooie zomer op skeelers start ook voor de G-rijders weer het winterseizoen.

Nieuws van onze G-toppers

Afgelopen zomer hebben we weer met vijf G-rijders geskeelerd op Combibaan Hengelo. Vier rijders onder leiding van Herman Ellenkamp en Rieke Tibben. Jarno reed mee met de snelle trainingsgroep van Hans Vollenbroek, beide op dinsdagavond. En nu schijnt er iets opgevangen te zijn dat deze groep blij was als Jarno een keertje niet met hun meetrainde, want dan konden ze tenminste een beetje rustig aan doen tijdens de trainingen….

Maar ook de andere vier G-rijders hebben weer een boel geleerd. Zo kan iedereen in ieder geval los beentje over doen, al dan niet rijdend of stil staand. Dat maakt voor ons niet uit. Met kleine stapjes komen we er wel.

2 oktober starten de ijstrainingen weer. Helaas met wat minder deelnemers als we gewend zijn de laatste jaren. We hopen dan ook op wat nieuwe aanwas vanuit de doelgroep. Zelf zijn we daar als G-trainers al druk bezig mee, bijvoorbeeld door het aanbieden van clinics speciaal voor deze doelgroep.
Maar mocht je nog (bijvoorbeeld via via) mensen kennen uit onze doelgroep die het misschien wel leuk lijkt om het schaatsen eens te proberen, laat ze dan vooral een keertje maandagavond naar de ijsbaan komen.

Graag tot ziens op de ijsbaan!

Rieke Tibben
riekevrieler@gmail.com
06 - 44 65 86 30

 

  • Aantal weergaven (1610)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Droogtraining recreantengroep
Droogtraining recreantengroep
Droogtraining recreantengroep

Vorige artikel

Afhalen bestelde clubkleding
Afhalen bestelde clubkleding
Afhalen bestelde clubkleding