Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Finale skeelercompetitie en vriendjesmiddag

Op zaterdag 22 augustus organiseert HIJC voor het eerst de finale van de Vision Sports Skeelercompetitie. Aan deze wedstrijden doen ruim 120 kinderen en G-skeeleraars mee. Aansluitend kunnen alle kinderen gratis deze sport zelf eens proberen op de vriendjesmiddag.

Finale skeelercompetitie en vriendjesmiddag

Evenement datum:22-8-2015 19:00 - 23:00

De Vision Sports Skeelercompetitie wordt al een aantal jaren succesvol georganiseerd door door de samenwerkende verenigingen: Hengelsose IJsclub, IJs en Skeelerclub Haaksbergen, IJsclub Losser, Wierdense IJsclub, Centrale Schaatstraining Vriezenveen en Skeelerclub Twenterand (Vriezenveen), met ondersteuning vanuit BC Twente voor de tijdwaarneming.

Nieuw is dat er dit jaar ook deelnemers vanuit het G-skeeleren meedoen aan de competitie. De Hengelose IJsclub heeft sinds kort een afdeling voor iedereen met een verstandelijke beperking en biedt speciale skeeler en-schaatslessen aan.

Ook pupillen en junioren die zich nog niet eerder hebben ingeschreven kunnen nog meedoen. Zij komen niet meer in aanmerking voor een plaats in het eindklassement, dat wordt bepaald aan de hand van de 3 snelste tijden en deelname aan de finalewedstrijd. Rijders die zich niet hebben ingeschreven kunnen zich tot woensdag 19 augustus nog aanmelden via wedstrijdsecretariaat@hijc.nl (kosten: 5 euro).

De wedstrijd begint om 10 uur (aanmelden tot 9:30 uur). Na afloop van de wedstrijd, rond 12:30 uur is de prijsuitreiking.

Als feestelijke afsluiting organiseert de HIJC een "vriendjesmiddag" voor de pupillen van de Hengelose IJsclub. Op Combibaan Hengelo wordt er een skeelerclinic gegeven voor alle pupillen die een vriend of vriendin mogen meenemen. Je hoeft je hiervoor niet van tevoren aan te melden.

Sinds kort heeft de HIJC op de skeelerbaan mooie schansen waar je overheen kunt skeeleren! Skeelers, bescherming en helmen hebben we te leen in grote en kleine maten!

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Wedstrijdgroepen 2 en 3 op fietstrainingskamp naar Tecklenburg, Duitsland
Wedstrijdgroepen 2 en 3 op fietstrainingskamp naar Tecklenburg, Duitsland
Wedstrijdgroepen 2 en 3 op fietstrainingskamp naar Tecklenburg, Duitsland

Vorige artikel

In memoriam Jans Winters
In memoriam Jans Winters
In memoriam Jans Winters