Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Heb jij al op Hans Vollenbroek gestemd?

Hans Vollenbroek staat in de top twee bij de tussenstand van Clubheld van de amateursport in Hengelo. Om nummer 1 te worden kan hij nog steeds extra stemmen gebruiken. Je kan HIER stemmen. 

Heb jij al op Hans Vollenbroek gestemd?

 

https://tubantia.clubheld2016.nl/home
WIN € 10.000,- voor jouw club. De clubheld van de amateursport is een verkiezing die jaarlijks wordt uitgeschreven door de Persgroep (uitgever van o.a. Tubantia).

De stemperiode is van 26 oktober t/m 16 november 2016
De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn:

  • De populairste clubheld met de meeste stemmen
  • De beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers (stemmers geven een rapportcijfer voor betrokkenheid, enthousiasme en inzet/beschikbaarheid).

Gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. 1 van de 15 regiowinnaars wordt door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. De landelijke winnaar wint € 10.000,-, te besteden voor zijn/haar club. De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-. Lees hier hoe de regiowinnaars en de landelijke winnaar worden verkozen. Lees hier ook de verkiezingsvoorwaarden. Met jouw stem maak je tevens kans op de Ford Fiesta Titanium.

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Facturen voor seizoen 2016-2017
Facturen voor seizoen 2016-2017
Facturen voor seizoen 2016-2017

Vorige artikel

Foto's HIJC Junioren Interclub
Foto's HIJC Junioren Interclub
Foto's HIJC Junioren Interclub