Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

IJsdisco

IJsbaan Twente sluit het schaatsseizoen af met een IJsdisco. Kom samen met je schaatsteam, vrienden, klasgenoten, familie of collega’s schaatsen tijdens de IJsdisco en maak er een groot feest van! De ijsdisco is van 19.00-22.30 uur en is voor alle leeftijden toegankelijk. Tijdens de ijsdisco wordt geen alcohol geschonken.

IJsdisco

Evenement datum:31-3-2017 19:00

De DJ draait de nieuwste hits en Stage-X zorgt voor een spectaculaire lichtshow

Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij ijsbaan Twente tijdens recreatie openingstijden voor € 5,50 per stuk. Op de avond zelf kost een kaartje € 7,50. De ijsdisco vindt plaats op de 30 x 60 meterbaan. De 400 meterbaan is ook geopend. De schaatshuur bedraagt deze avond € 3,50 per paar.

Op vrijdag 31 maart is de kassa om 18.45 uur geopend, de deuren naar de ijshal toe gaan om 19.00 uur open.Het Schaatscafé is deze avond ook geopend voor bijvoorbeeld wachtende ouders om een kopje koffie/thee o.i.d. te nuttigen.

http://www.ijsbaan-twente.nl/activiteiten/evenementen/ijsdisco/

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.