Hengelose IJsclub

Opgericht 2 december 1888

Schaatsen op IJsbaan Twente met de Hengelose IJsclub De schaatsvereniging van Hengelo De schaatsclub van Hengelo De schaatsvereniging van Hengelo op de IJsbaan Twente Schaatsers uit Twente komen bij de Hengelose IJsclub

Skeelerwedstrijd op Combibaan Hengelo

Skeelerwedstrijd op Combibaan Hengelo

Auteur: //Categorieën: Nieuws, Zomer 2017

Zaterdag 20 mei is er een skeelerwedstrijd voor pupillen en junioren op Combibaan Hengelo, mede georganiseerd door de Hengelose IJsclub. De inschrijving is nu open.

De skeelerwedstrijd voor pupillen en junioren op Combibaan Hengelo is de tweede wedstrijd van de Vision Sports Skeelercompetitie. Deze wedstrijd in Hengelo is ook open voor G-skeeleraars. De wedstrijd start om 16:00 uur en iedereen dient aanwezig te zijn voor 15:30 uur.

De opzet van de skeelerwedstrijd is vergelijkbaar met de langebaanschaatswedstrijden. Iedereen skeelert, net als bij het schaatsen, in paren tegen elkaar en de klok. De indeling is gelijk aan de categorie-indeling van het schaatsseizoen 2016/2017. Per categorie worden er twee afstanden gereden, namelijk:

  • Pupillen E en F: 100 en 100 meter
  • Pupillen C en D: 100 en 300 meter
  • Overige categorieën: 300 en 500 meter

Het zou mooi zijn als er aan de wedstrijd op onze thuisbasis, Combibaan Hengelo, veel Hengelose IJsclub pupillen en junioren meedoen!

Inschrijven voor de skeelerwedstrijd kan hier.
Voor uitgebreide informatie (helmplicht enz) over de Vision Sports skeelercompetitie zie dit nieuwsartikel.

Tip voor nieuwelingen: Veel toeschouwers bij de skeelerwedstrijden nemen klapstoeltjes mee om rondom de skeelerbaan te gaan zitten. De HIJC kantine op open voor hapjes en drankjes.

Print

keer gelezen (637)/reacties ()

Your name
Your email
Subject
Enter your message ...
x

 

Heeft u nieuws dat op de HIJC site geplaatst kan worden. Of heeft u een verslag geschreven over een wedstrijd of evenement.
Stuur dit dan naar webmaster@hijc.nl