Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

NK Winter Triatlon 2015: Door: George Bouret

Inmiddels dient zich de 7e editie van de Wintertriatlon Twente aan. Op 28 maart kunnen diverse leeftijdscategorieën strijden om het Open Nederland Kampioenschap Wintertriatlon.

NK Winter Triatlon 2015

Evenement datum:28-3-2015 18:00 - 29-3-2015 00:30

Voor de duur van twee jaar (2014 en 2015) is de organisatie van het Nederlands Kampioenschap door de Nederlandse Triatlonbond (NTB) aan de Stichting Wintertriatlon Twente toegewezen, een samenwerking tussen Trios 88 Borne, Triatlonclub Twente en de Hengelose IJsclub. Het is een fantastische eer om wederom het NK te organiseren.

We zien ook graag veel HIJC-leden aan de start verschijnen! De wedstrijd is een mooie afsluiting van het schaatsseizoen en het laatste moment waarop de IJsbaan-Twente deze winter geopend is.

Schrijf je snel in, want voor alle categorieën is de inschrijfmogelijkheid gelimiteerd. De wedstrijd biedt mogelijkheden voor zowel de beginnende als gevorderde sporters. Afhankelijk van je leeftijd kun je individueel dan wel in teamverband deelnemen.

Alle trainers willen we oproepen om de komende tijd extra aandacht te besteden aan de diverse onderdelen van de wintertriatlon. Er zijn diverse mogelijkheden om zo min mogelijk tijdsverlies te hebben, zoals het snel aantrekken van de schaatsen d.m.v. een snelsluiter. Een goede wedstrijdvoorbereiding is het halve werk!

Mocht je niet aan de wedstrijd deelnemen, dan willen we je uitnodigen om als vrijwilliger te helpen bij de organisatie van het evenement. Er zijn op de dag van de wedstrijd meer dan 100 vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden.

Graag zien wij een grote deelname van de HIJC, als deelnemer of vrijwilliger. Schrijf je in voor de wedstrijd via de website of geef je op als vrijwilliger door een mailtje te sturen naar vrijwilliger@wintertriatlontwente.nl.

Graag tot 28 maart

George Bouret

Zie voor de indeling categorieën en inschrijvingen de website WTT
 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.