Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Lente in Twente toertocht van 9 mei 2015

Om 8.00 uur verzamelen bij de auto en op weg naar Nijverdal. Het weer ziet er goed uit (lijkt). Als we aankomen even de fietsen in gereedheid brengen en een kopje koffie nuttigen.

Lente in Twente toertocht van 9 mei 2015

Dan inschrijven en starten maar. In het gezelschap van twee illustere figuren vertrekken we richting Wierden, Zenderen en via Deldenerbroek weer terug naar……. de Holterberg. Bij het Schwartzwald is er een verzorgingspost waar we dankbaar gebruik van gemaakt hebben want het laatste stuk was wel erg veel wind tegen die volgens ons ook een groot deel van de tocht tegen ons was en zelfs in kracht toenam. Op de Holterberg begint in elk geval de zon te schijnen en hebben we even de beentjes getest. We konden de teller niet hoger krijgen dan 54,7 maar ja. We hebben ook stukken gehad met die wind van 22 km per uur. Dus ons gemiddelde wat redelijk.

Wat we gemist hebben waren de kopmannen, nu moesten we het met z’n drieeen klaren en dat is ons zeer goed gelukt.  Na een tochtje met pauze van 3.15 uur zijn we weer terug in Nijverdal. Even de fietsen weer opladen en om 13.00 uur zijn we in Borne.

Graag tot de volgende keer en dan met een groter groepje graag.

Jos Damhuis

De volgende tourtocht die je gezamenlijk met de HIJC kan maken is de Theo de Rooij Classic op 6 juni.

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Run-Bike-Runs en Tijdritten
Run-Bike-Runs en Tijdritten
Run-Bike-Runs en Tijdritten

Vorige artikel

KNSB Wedstrijdlicentie
KNSB Wedstrijdlicentie
KNSB Wedstrijdlicentie