Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Ruben bij NK Pure Sprint voor Senioren

Ruben Blenk heeft meegedaan aan het NK Pure Sprint voor Senioren in Den Haag, dat zaterdag 30 januari werd verrreden. Hier zijn verslag:

Ruben bij NK Pure Sprint voor Senioren

Afgelopen zaterdag heb ik meegedaan aan het NK Pure Sprint voor Senioren in Den Haag. Het was een geweldige ervaring om tussen de grote jongens te mogen staan als eerste jaars neo-senior. Onder andere Michel Mulder en Dai Dai Ntab waren mijn concurrenten. Op de Pure Sprint rijdt iedereen een 100, 300 en 500 meter. Uiteindelijk ben ik 19e geworden na 3 stabiele races. Helaas heb ik geen PR kunnen rijden maar dat was ook wel moeilijk, omdat het ijs in Den Haag niet top was. Op de 100 meter had ik een tijd van 10,65, op de 300 meter 25,30 en op de 500 meter 39,45.
Het hele podium was bezet door rijders van Team Beslist. Op nummer 1 was geëindigd Michel Mulder, op nummer 2 Dai Dai Ntab en op nummer 3 Oscar van Leen. Ook reden Michel Mulder en Dai Dai Ntab nog een baanrecord. Het was ook zeker een hele mooie wedstrijd om naar te kijken!

Groeten Ruben Blenk
Rijder van wedstrijdgroep 3 HIJC

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Overkomer februari
Overkomer februari
Overkomer februari

Vorige artikel

Film wedstrijdgroepen
Film wedstrijdgroepen
Film wedstrijdgroepen