Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Seizoen 2016 - 2017 - baankaarten

Beste leden, het nieuwe schaatsseizoen staat voor de deur. De beschikbare trainingsuren zijn bijna gelijk aan die van vorig jaar, maar er zijn enige veranderingen. Graag aandacht van alle baankaarthouders voor het volgende:

Seizoen 2016 - 2017 - baankaarten

Seizoen 2016 - 2017 - baankaarten

Beste leden, het nieuwe schaatsseizoen staat voor de deur. Na een turbulente zomer is onlangs gelukkig een contract gesloten tussen de KNSB en  IJsbaan Twente. Vanaf maandag 3 oktober zijn de deuren van de ijsbaan weer geopend. Dat betekent dat in de komende twee weken alles m.b.t. de benodigde baankaarten moet worden geregeld. Daarom graag aandacht van alle baankaarthouders voor het volgende:

De beschikbare trainingsuren zijn bijna gelijk aan die van vorig jaar. De enige uitzonderingen zijn (1) het G-schaatsen, dat van de dinsdag- naar de maandagavond verhuist en (2) opheffing van het 2e uur op de binnenbaan op dinsdag (groep 5&6); voor het laatste is inmiddels een oplossing gevonden (en (3) de verplaatsing van groep 7 van de woensdagavond naar de dinsdagavond, zie het pupillennieuws, red.).

Informatie over de regels rond de baankaarten vind je op de website van de baancommissie: http://www.bctwente.nl/informatie-seizoen-2016-2017/

In principe krijgt iedereen dezelfde baankaart(en) als vorig jaar, tenzij op tijd aan mij is gecommuniceerd dat er iets moet wijzigen. Indien je een wijziging wilt van je baankaart t.o.v. vorig jaar, dan had dit eigenlijk door moeten worden gegeven voor 1 juli van dit jaar. Mocht je een gewenste wijziging nog niet hebben doorgegeven, doe dit dan s.v.p. zo spoedig mogelijk per mail, via ledenadministratie@hijc.nl. Ik kijk wat ik nog kan doen.
Voor de duidelijkheid: de toegangspas die vorig jaar is uitgereikt moet ook dit jaar weer worden gebruikt. Deze pas is in principe bruikbaar gedurende vijf jaar.

Mocht je nog vragen hebben m.b.t. het onderstaande, mail me dan gerust: ledenadministratie@hijc.nl.

Veel schaats-plezier gewenst.

Ivar Hannessen
HIJC Ledenadministratie

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Afhalen bestelde winterkleding
Afhalen bestelde winterkleding
Afhalen bestelde winterkleding

Vorige artikel

Uitslag Run-bike-run Ootmarsum 2016
Uitslag Run-bike-run Ootmarsum 2016
Uitslag Run-bike-run Ootmarsum 2016