Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Special Olympics Nationaal Schaatsevenement

Gisteren hebben 7 G-schaatsers meegedaan aan het Special Olympics Nationaal Schaatsevenement in Dordrecht. Voor de meeste was het vroeg op maar iedereen is dik tevreden naar huis gekeerd.

Special Olympics Nationaal Schaatsevenement

Maartje, Frank, Anne, Hanz, Rien Annelien en Agaath reden elk 2 afstanden. 's Ochtends reed iedereen zijn beide afstanden om een tijd neer te zetten (divisioning). 's Middags reed iedereen finales van zijn of haar afstanden.

Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan. Bijvoorbeeld door mooie inhaalacties of het verbeteren van PR's. Jarno was er vandaag ook bij, maar niet als wedstrijdschaatser maar als assistent scheidsrechter. Hij mag deze taak namelijk ook uitvoeren tijdens de World Winter Games in Oostenrijk volgend jaar. Deze wedstrijd was voor hem een mooie eerst kans om serieus te oefenen. En hij naam zijn taak zeer serieus! Wij zijn dan ook trots op onze nieuwbakken offical!

De wedstrijd werd afgesloten met een demonstratie relay rijden (aflossing). Van HIJC deden Maartje, Jarno en Rieke mee. Dit was de eerste keer dat er een relay gereden werd tijdens een Special Olympics wedstrijd in Nederland en het was een groot succes. De rijders en coaches vonden het super maar ook de supporters en de organisatie.

Het was weer een super mooie dag en iedereen gaat met tenminste 1 medialle naar huis. We kunnen dus weer trots zijn op onze HIJC G-toppers!

 

  • Aantal weergaven (4250)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Dringend gezocht: Juryleden
Dringend gezocht: Juryleden
Dringend gezocht: Juryleden

Vorige artikel

Internationaal pupillentoernooi Deventer
Internationaal pupillentoernooi Deventer
Internationaal pupillentoernooi Deventer