Naar hoofdcontent

EasyDNNNews

HIJC pupillen bij de YVG interclub

De YVG interclub pupillenwedstrijd in het hoge Noorden (Groningen) werd door een 8-tal pupillen van de HIJC bezocht. Yuna, Mart, Elisa, Tom, Evelien, Edsger, Femke en Rens werden door coach Robin Polman op tijd naar de starts gedirigeerd.

HIJC pupillen bij de YVG interclub

Met half licht en zonder geluid was dit nog lastig genoeg! Gelukkig kwamen halverwege de wedstrijd licht en geluid weer in orde. 

Iedereen mocht een 100m en 500m rijden en dan nog een 300m of 700m. Voor sommigen een debuut op zo'n langere afstand! Dit leverde 16 keer een PR op deze 24 starts!

Edsger kreeg een bronzen medaille voor zijn podiumplek bij de pupillen B. Rens had ook goede papieren bij de pupillen A, tot hij in de laatste rit wat aanwijzingen voor andere schaatsers verkeerd begreep en pardoes vlak voor de finish in de andere baan finishte. Een PR met 5 sec maar ook een DSQ.

Het team werd 8e in totaal, waar SV Eemsmond de noordelijke strijd wist te winnen. Onderweg naar huis werd nog even goed geëvalueerd bij de grote gouden M. Het bleef nog lang gezellig!

Guido Gosselink

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.