Naar hoofdcontent

IJSTIJD! Vriendjes­ en vriendinnetjes week

In de week van 13 tot en met 19 januari wordt de IJSTIJD! vriendjes en vriendinnetjesweek georganiseerd. Pupillen kunnen in die periode tijdens hun eigen trainingsuur vriendjes of vriendinnetjes meenemen, die mee mogen schaatsen.

IJSTIJD! Vriendjes­ en vriendinnetjes week

Evenement datum:13-1-2020 - 19-1-2020

In de week van 13 tot en met 19 januari wordt de IJSTIJD! vriendjes en vriendinnetjesweek georganiseerd. Pupillen kunnen in die periode tijdens hun eigen trainingsuur vriendjes of vriendinnetjes meenemen, die mee mogen schaatsen. Meedoen is gratis, je moet je alleen even aanmelden via www.bctwente.nl/ijstijd.

Het is heel leuk om een keer allerlei trainingsonderdelen mee te maken: diep zitten, glijden op één been of twee benen, valtechniek en hoe je weer op staat, olifantsoren en beentje over voor de betere schaatsers en natuurlijk nog heel veel meer. Wedden dat je het leuk vindt?

Deze activiteit wordt georganiseerd door de gezamenlijke ijsverenigingen die onder het motto IJSTIJD! samenwerken met ondersteuning van de KNSB. Het doel van deze samenwerking is om meer kinderen het schaatsen in clubverband te laten proberen. Hiervoor is de succesvolle “Jeugd Schaats Run” gehouden waar ruim 100 kinderen aan hebben meegedaan. Op 8 februari wordt een Jeugd-Elfstedentocht georganiseerd.

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

x