Naar hoofdcontent

Online Elfstedentocht event: it giet oan!

Schrijf je snel in voor de lezing door Jurryt van de Vooren met opmerkelijke verhalen over de Elfstedentocht op 14 januari om 19.30 uur

Online Elfstedentocht event: it giet oan!

Evenement datum:14-1-2021 19:30 - 21:00

  • Inschrijvingen: 53
  • Zitplaatsen: Onbeperkt
  • Resterend: Onbeperkt
Inschrijving is gesloten.

-- De mail met de link is inmiddels verstuurd naar alle deelnemers. Mocht je de link niet hebben ontvangen, kijk eerst even in de spambox. Als hij daar ook niet in staat mail even naar i.bosch@hijc.nl --

De lezing zal worden gehouden door Jurryt van de Vooren van sportgeschiedenis.nl. Hij is een van de bekendste sporthistorici van Nederland, die onder andere boeken schrijft over de Elfstedentocht. Daarnaast wordt hij veel gevraagd om op tv (historische) ontwikkelingen in de sport te duiden. Zo is hij op dit moment te zien in het televisieprogramma 'Het Museum van Nederland' als expert sportgeschiedenis. In dit programma gaat hij op zoek naar sportvoorwerpen die iets vertellen over de Nederlandse geschiedenis, cultuur, volksaard, tradities en gebruiken.

Tijdens de lezing zal Van de Vooren opmerkelijke verhalen over de Elfstedentocht vertellen. Daarnaast zal hij laten zien waar je zelf online informatie over de Elfstedentocht kunt vinden en je dus ook zelf nieuwe verhalen kunt vinden. Zo kom je de lockdown wel door!

Je kunt je aanmelden voor deze lezing via onderstaane knop. Voor leden van de HIJC is de lezing gratis.

Voor geïnteresseerden die geen lid zijn van de HIJC, zal er een bijdrage van € 3 gevraagd worden over te maken vóór 13 januari 2021 op NL59 RABO 0355 1870 94 onder vermelding van je naam + Elfstedentochtlezing.

En mocht je er nou geen genoeg van krijgen: een dag later vindt online de Dag van de Elfstedentocht plaats. We hebben ook nog op onze eigen website een mooie podcast van de Elfstedentocht van Jan Woelders staan.

Voor meer informatie, neem contact op met Iris Bosch (i.bosch@hijc.nl).

Dus graag aanmelden via bovenstaande link.
De lezing is voor HIJC leden gratis, niet-leden: € 3

Mensen die zich aangemeld hebben, hebben per email een link naar de zoom-meeting ontvangen. Geen mail met link ontvangen? Kijk even in de spam of neem contact op met Iris Bosch (i.bosch@hijc.nl).

Tot vanavond! 14 januari 2021 19:30 uur

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

x