Naar hoofdcontent

HIJC in de prijzen bij finale VisionSports competitie 2017

Zaterdag 8 juli werd de finale van de Vison Sports Skeelercompetitie verreden in Losser. De Hengelose IJsclub was goed vertegenwoordigd met 12 deelnemers en maar liefst 7 podiumplaatsen!
 

HIJC in de prijzen bij finale VisionSports competitie 2017

Alle wedstrijden van de skeelercompetitie zijn dit jaar zonder regen verlopen. Het was een mooie en spannende competitie in de diverse categorieën en iedereen heeft super zijn best gedaan.

Deelnemers aan de finale in Losser waren: Esmee, Thomas en Aniek Hesselink, Stijn, Tom en Twan Kuipers, Margo en Jasmijn Polman, Boika Maas, Saffron Nijenhuis, Luc Brinkcate en Thalia Oosterhof.

De competitie ging over vier wedstrijden (Wierden, Hengelo, Haaksbergen en Losser) en na de wedstrijd in Losser werden de prijzen uitgereikt door Vision Sports:  
Margo Polman en Saffron Nijenhuis behaalden de eerste plaats in hun categorie.
Tom Kuipers, Stijn Kuipers, Twan Kuipers,  Luc Brinkcate en Boika Maas behaalden een tweede plaats.

Er werd tijdens de finale voor het eerst in de competitie een massastart gereden. Dit was bijzonder mooi om naar te kijken!

Bij de massastart deden bij de dames Aniek Hesselink en Jasmijn Polman mee. Beide dames hebben super gereden en zijn 5e en 6e geworden. Bij de heren deden Luc Brinkcate en Boika Maas mee. Boika werd tweede en Luc derde. Beide heren een mooie prestatie!

Hopelijk is volgend jaar HIJC nog beter vertegenwoordigd op de Vision Sports Skeelercompetitie.
Het is erg leuk voor pupillen om aan mee te doen!

Ilona van Dijk
 

Documenten om te downloaden

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Pupillentraining 10-7 gaat niet door
Pupillentraining 10-7 gaat niet door
Pupillentraining 10-7 gaat niet door

Vorige artikel

Tijdrit Losser verplaatst naar 5 juli
Tijdrit Losser verplaatst naar 5 juli
Tijdrit Losser verplaatst naar 5 juli

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x