Naar hoofdcontent

Winterseizoen 2018-2019

Het nieuwe schaatsseizoen komt eraan. Vanaf 1 oktober beginnen de schaatslessen weer. Er zijn enkele veranderingen dus let even goed op.

Winterseizoen 2018-2019
 • De belangrijkste veranderingen zijn aanvangstijden die Baancommissie Twente heeft doorgevoerd. 
  De schaatslessen op zaterdag beginnen later (8:25 uur binnenbaan/ 8:30 buitenbaan 1e blok en 10:00 uur buitenbaan 2e blok)
  Op de binnenbaan op donderdag begint de training een half uur later (18:30).
  Bekijk de trainingtijden van jouw trainingsgroep op de pupillen- en de recreantenpagina's. De trainingsgroepen zijn nog onder voorbehoud voor het nieuwe schaatsseizoen. 
   
 • Ook de prijzen van de baankaarten zijn aangepast op onze contributie pagina. Met de contributieberekenaar kunt u kijken wat de kosten dit jaar zijn.
   
 • Komend seizoen is het mogelijk om een training eenmalig te verzetten als u een keer verhinderd bent. U kunt dat doen via het formulier training eenmalig verzetten op de website.

Iedereen ontvangt dezelfde baankaart(en) als vorig seizoen. Mocht je dat niet willen, dan verzoeken we je dit vóór zaterdag 22 september door te geven via ledenadministratie@hijc.nl.

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Baankaart(en) aanpassen tot 22 sept
Baankaart(en) aanpassen tot 22 sept
Baankaart(en) aanpassen tot 22 sept

Vorige artikel

Uitslag RunBikeRun Ootmarsum
Uitslag RunBikeRun Ootmarsum
Uitslag RunBikeRun Ootmarsum

x