Naar hoofdcontent
Evenement datum: 27-4-2018 10:00 - 17:00 Evenement exporteren

Koningsdag - Hengelo Sportstad

Ook dit jaar organiseert de Hengelose Oranje Vereniging tijdens Koningsdag (vrijdag 27 april) ‘Hengelo Sportstad’. Een evenement waarbij Hengelose sportverenigingen zichzelf presenteren en demo’s geven, maar waar je als bezoeker ook zelf mee kan doen aan de verschillende sporten.

Koningsdag - Hengelo Sportstad

Wij van de Hengelose IJsclub doen net als vorig jaar ook weer mee. In het centrum van Hengelo zullen we een parcours opbouwen dat je lopend af kan leggen, maar ook op skeelers. Net als vorig jaar is het weer mogelijk om mooie prijzen te winnen, zowel voor de winnaar (per categorie) met de snelste tijd als die persoon die het meest grappig/origineel op de foto staat.

Zet 27 april maar vast in je agenda en kom gezellig langs bij de stand van de Hengelose IJsclub om het parcours af te leggen of voor iets lekkers.

Ook kunnen we nog vrijwilligers gebruiken die mee willen helpen op Koningsdag. Mocht je mee willen helpen, mail ons dan:

Organisatie Koningsdag HIJC
Marike ter Maat en Rieke Tibben
Mariketermaat@hotmail.com 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x