Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Van de Redactie

Wie had kunnen denken dat we in maart een Overkomer met verhalen over buitenijs konden publiceren, tjonge, wat een onverwachte wending deze winter.

 

Natuurlijk waren we zeer blij en zeer tevreden met de inspanningen en creativiteit van de schrijvers van onze ‘vaste’ rubrieken van de voorgaande edities dit schaatsseizoen. Toch bekroop ook ons het enigszins sombere voorgevoel dat seizoen 2020-2021 de boeken in zou gaan als het ‘schaatsseizoen zonder echt te schaatsen’ met slechts de droogtrainingen en verhalen van weleer.

En gelijk iedereen op scherp, getuige ook het aantal berichtjes, het nieuws en de oproepen op de site, mooi om te volgen, om te plaatsen.

Zelf (Iris, Marike en Rob) hebben we natuurlijk ook geschaatst al was het vooral genieten van de ontmoetingen van oude en nieuwe bekenden op het hijc-ijs. Het buiten zijn tussen mensen van gelijke gestemdheid en sportiviteit werd duidelijk door iedereen gemist. Meer schaatsgroepjes op praattempo dan op highspeed.

We kunnen, dat leidt geen twijfel, uitzien naar nieuwe, verse verhalen van buitenijs-belevenissen. Een kort en heftig schaatsweekend maar goed voor een flinke dosis vitamine D en P, ..van plezier.

 

Veel leesplezier, Iris, Marike, Rob

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.