Naar hoofdcontent

Sponsors bedankt!

Drost Letselschade

Drost Letselschade is er voor u als slachtoffer!
Drost Letselschade behoort tot de bekendste en grootste bureaus op het gebied van letselschade in Nederland, met vestigingen in Hengelo en Groningen. 

Drost Letselschade

Drost Letselschade is er voor u als slachtoffer!
Drost Letselschade behoort tot de bekendste en grootste bureaus op het gebied van letselschade in Nederland, met vestigingen in Hengelo en Groningen. Algemeen directeur is de Register-Expertpersonenschade Yme Drost. Register-Expert Koen Venema is financieel directeur. De slachtoffers van ex-neuroloog Jansen Steur, de met salmonella besmette zalm, het verbieden van de pedovereniging Martijn, de chroom-6-affaire bij defensie en hetmonstertruck-drama in Haaksbergen, zijn voorbeelden van zaken waarvoor Drost Letselschade zich tot het uiterste heeft ingezet, of nog voor inzet.

Drost Letselschade: alleen voor slachtoffers

Drost Letselschade zet zich alleen in voor slachtoffers. Inmiddels vonden tienduizenden slachtoffers hun weg naar Drost Letselschade. Vooral bij het bepalen van de haalbaarheid en hetindienen van een (schade)claim is onze deskundigheid onontbeerlijk. Hebt u deskundig en kosteloos advies nodig, dan bent u ook perfect op uw plaats bij Drost Letselschade. Bij erkenning van aansprakelijkheid staat ons ervaren en deskundige team u kosteloos bij en wordt alles voor u geregeld.

Drost Letselschade verhaalt kosteloos uw schade na een ongeval

U kunt als slachtoffer na een ongeval bij Drost Letselschade terecht voor kosteloze professionele juridische hulp en advies. Wij verhalen uw materiële en immateriële schade op de verantwoordelijke partij of op diens verzekeraar. Als de aansprakelijkheid volledig wordt erkend, dan bepaalt de wet namelijk dat de bijstand van uw letselschade-expert door de aansprakelijke partij moet worden betaald. Daarom is deskundige bijstand van Drost Letselschade na een ongeval kosteloos voor u. Zo krijgt u waar u recht op hebt: uw volledige schadevergoeding. Niet alle letselschade specialistenwerken op deze manier. Drost Letselschade wel; wij staan voor uw belang! Wilt u weten wat uw rechten en kansen op een schadevergoeding zijn? Neem dan contact met ons op voor een bespreking van de mogelijkheden.

Drost Letselschade: juridisch geschoolde professionals

Onze juristen kennen hun vak als geen ander en zijn veelal als Register-Expert ingeschreven bij het NIVRE. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten. Ook dat maakt Drost Letselschade uniek. Cliënten van Drost Letselschade weten dan ook zeker, dat ze door een professioneel letselschadebureau worden bijgestaan. Hoewel wij hoog juridisch geschoold zijn, spreken wij toch uw taal. U staat als slachtoffer bij ons centraal. De kwaliteit van ons kantoor wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wilt u meer weten over onze diensten en deskundigheid in schadeclaims?
Neem dan nu contact met ons op via telefoonnummer 0800 - 2490300, stuur een e-mail: info@drost.nl, of vul hetcontactformulier in op deze site.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

x