Nieuwspagina Hengelose IJsclub

NIEUWS ZOMER 2011

Belangstelling jury 1 cursus? [22-06-2011]

Het duurt nog even voordat er weer ijs in Enschede ligt, maar de commissies zitten niet stil. De vraag aan u is om te kijken hoe we ons jurykorps kunnen uitbreiden zodat er meer gerouleerd kan worden en niet altijd dezelfde mensen moeten komen opdraven.
Wanneer er genoeg deelname is kan de cursus jury I weer gestart worden in Enschede.
Graag uw opgave via secretariaat@bctwente.nl

Alvast hartelijk dank voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,
Marijke Goeree
Secretaris KNSB

Fenne Keulstra 3e NK Wielrennen Jeugd[18-06-2011]Eerste pinksterdag werd het Nederlands Kampioenschap jeugd wielrennen verreden in Den Haag. Fenne Keulstra had zich hiervoor geplaatst.
De hele wedstrijd was ze voor in het peloton te vinden en hield ze haar concurrenten goed in de gaten. Na 15 ronden werd het een spannende sprint en wist ze haar wiel als derde over de meet te drukken.

Fenne staat rechts op de foto.
(Klik op de foto voor vergroting)

Pasavond schaatskleding[13-06-2011]

Aan alle leden,

WOENSDAG 22 JUNI a.s. houden we weer de pasavond voor de schaatskleding in het clubgebouw aan de van Alphenstraat in Hengelo van 18.30 - 20.30 uur.

Alle HIJC-leden, groot of klein, kunnen die avond HIJC schaatskleding passen en bestellen tegen inkoopprijs.

Graag afrekenen bij bestellen.
Voor modellen en prijzen, zie: Club / Clubkleding.

De prijzen die daar vermeld staan zijn van het afgelopen seizoen, een kleine afwijking is mogelijk.

Vroegtijdig bestellen van HIJC schaatskleding betekent dat je ervan verzekerd mag zijn dat de kleding geleverd is vóór aanvang van het nieuwe seizoen 2011/2012.

Graag tot ziens op 22 juni.

Voor informatie:
Saskia Lammerink 074-2423364
Bernadette Bruggink 074-2667361

Belangrijk bericht van de Ledenadministratie [06-06-2011]

LET OP: Tijdig opzeggen lidmaatschap, trainingen en licenties


De Hengelose IJsclub wordt zowel bij de trainingskaarten (dit is de toegang tot de IJsbaan Enschede) als bij de wedstrijdlicenties geconfronteerd met de werkwijze van de KNSB dat bij niet-tijdige opzegging tot automatische verlenging wordt overgegaan, waarna de kosten van trainingskaarten en licenties aan HIJC in rekening worden gebracht.

In de afgelopen jaren hebben wij onze leden hierover steeds per brief geïnformeerd, met daarin het verzoek om wijzigingen tijdig door te geven. In verband met de grote administratieve last die dit met zich meebrengt, alsmede de kosten van drukwerk en verzending, willen we dit jaar een ander systeem invoeren. Vanaf 1 mei 2011 leggen we, zoals bij veel sportclubs het geval is, de verantwoordelijkheid voor tijdige afmelding bij de leden zelf. Indien niet tijdig wordt afgemeld, blijft u dus het komende seizoen conform de huidige gegevens geregistreerd in ons systeem, en ontvangt u dus een factuur voor de daarmee gepaard gaande kosten.

Dit betekent dat u in de onderstaande situaties zelf actie dient te ondernemen:

Afmelden licentie:


Binnen de HIJC hebben alle pupillen een wedstrijdlicentie, evenals de leden van de opleidingsgroep, de wedstrijdgroepen en de marathongroep. Licentiehouders die volgend seizoen géén gebruik willen maken van een licentie dienen dat vóór 1 juli a.s. te melden per e-mail aan de ledenadministratie (ledenadministratie@hijc.nl).

Afmelden trainingskaart IJsbaan Twente:


Actief schaatsende leden die willen stoppen met schaatsen worden verzocht dit tijdig, doch uiterlijk 1 juli a.s. te melden per e-mail aan de ledenadministratie ledenadministratie@hijc.nl). Indien u in een recreatieve groep traint en volgend seizoen wel wilt blijven schaatsen, maar op andere tijden en/of andere dagen, hoeft u op dit punt geen actie te ondernemen. U ontvangt in dat geval kort ná de zomervakantie een brief van ons, op basis waarvan u uw keuze aan ons kenbaar kunt maken.

Opzeggen lidmaatschap:


Indien u het lidmaatschap van de HIJC wilt beëindigen, dient u dit aan ons door te geven (ledenadministratie@hijc.nl) vóór 1 juli a.s.

Skeeleren recreanten verplaatst [13-04-2011]

De skeelerplek voor de recreanten is veranderd van de parkeerplaats bij de ijsbaan naar industriegebied het Oosterveld tegenover Jan Krul Caravans. Dit is besloten, omdat er op het Oosterveld meer ruimte is en veiliger geskeelerd kan worden door de recreanten. We beseffen dat het voor ouders van pupillen lastiger wordt om het te combineren, maar misschien kunnen jullie samen rijden. We hopen dat onze leden nu (weer) enthousiast worden om te gaan skeeleren! Graag zien we jullie op 9 mei om 18.30 op het Oosterveld

Alle eerdere (winter)-berichten staan in het archief.