Schaatsen in Twente

Bij ons kunt u schaatsen op ieder niveau. De Hengelose IJsclub is de grootste schaatsvereniging van Twente. Wij hebben de meeste ijsuren gehuurd op de IJsbaan Twente, dus bij ons heeft u de meeste keus in trainingsuren.

Behalve uit Hengelo, heeft de Hengelose IJsclub ook schaatsende leden uit de andere plaatsen uit Twente, zoals Borne, Enschede, Bentelo, Delden, Bornerbroek, Goor, Hengevelde, Hertme, Losser en Oldenzaal.

Pupillen, junioren, senioren en masters schaatsen zowel recreatief als in wedstrijdverband (lange baan en marathon) op de IJsbaan Twente in Enschede en tijdens vorstperiodes op de Combibaan Hengelo aan de van Alphenstraat.

Heel interessant is de mogelijkheid voor ouders om tegelijk met hun kind te schaatsen. Hiervoor hebben wij op zaterdagochtend het ouder-kind schaats uur. Uw kind krijgt schaatstraining op de binnenbaan, terwijl u zelf op de buitenbaan schaatst in een groep op uw niveau. Een heel leuke manier om op zaterdagochtend tegelijk met uw kind met sporten bezig te zijn.

Heeft u interesse? Meldt u dan snel aan voor 2 keer gratis schaatsen op proef. Dit aanbod geldt voor kinderen en volwassenen.