Naar hoofdcontent

EasyDNNNews

Gewestelijk Kampioenschap Marathon Senioren

Dinsdag 22 december wordt het Gewestelijk Kampioenschap Senioren verreden in De Scheg Deventer.

Gewestelijk Kampioenschap Marathon Senioren

Evenement datum:22-12-2015 19:30 - 22:30

Programma:

  • 19.45 uur Dames 35 ronden
  • 20.15 uur Heren (Top, Beloftendivisie, C) 65 ronden
  • dweil
  • 21.15 uur Masters 2 45 ronden
  • dweil
  • 22.00 uur Masters 1 50 ronden

Info voor GK senioren

- Deelname staat open voor rijders/-sters, die wonen binnen het geografisch gebied van de gewesten Gelderland of Overijssel en/of moeten lid zijn van een vereniging binnen een van deze gewesten. Bovendien mag men dit seizoen niet aan een GK marathon van een ander gewest hebben deelgenomen.

- Heren/dames junioren A en B mogen starten bij de Heren/Dames.

- Het rijden met een goed werkende transponder is verplicht (op straffe van startverbod).

- Het rijden met meer dan één transponder is verboden (let bij inschrijving op juist nummer).

- Deelnemers aan de Marathon Regio Oost rijden met het beennummer van deze competitie en kunnen zich aan de baan aanmelden (hoeven zich dus niet per email vooraf aan te melden), minimaal 30 minuten vóór de geplande starttijd van de categorie.

- Rijders buiten Marathon Regio Oost dienen zich per email via marathonregiooost@gmail.com aan te melden (ovv. naam, adres, woonplaats, categorie, relatienummer, transpondernummer, beennummer dat men wil dragen), uiterlijk maandag 21 december 2015, 20.00 uur.

- M1-rijders, die in de NO-competitie en/of Marathon Regio Oost staan ingeschreven voor M1 rijden bij de M1, starten bij het GK Masters 1. De M3-rijders uit Marathon Regio Oost mogen starten bij de wedstrijd om het GK Masters 2.

- Kosten van deelname: € 5,- te voldoen bij tekenen van presentielijst aan de baan.

Aanmelden (voor rijders/sters van buiten de Marathon Regio Oost) aan de baan kan ook, maar dan moet dat minimaal één uur voor de geplande starttijd van de categorie te gebeuren. Met een toeslag bedragen de kosten van deelname dan € 7,50, ter plaatse te voldoen.

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.