Naar hoofdcontent

EasyDNNNews

Inhalen Vision Sports skeelerwedstrijd Wierden

Op zaterdag 27 juni 2015 wordt in Wierden de wedstrijd ingehaald die op 23 en 30 mei is afgelast vanwege de regen.

Inhalen Vision Sports skeelerwedstrijd Wierden

Evenement datum:27-6-2015 18:30 - 21:00

Mededelingen van de organisatie:

Aanvang wedstrijd 10.00 uur.

Wij gaan ervan uit dat iedereen die voor de competitie is ingeschreven bij deze wedstrijd aanwezig is. Nieuwe afmeldingen en nieuwe inschrijvingen ontvangen wij graag zo vroeg mogelijk, doch uiterlijk op vrijdag 26 juni uiterlijk 17.00 uur.

Afmeldingen:

Als je op 27 juni niet kunt, meld je dan af bij Wedstrijdsecretariaat@hijc.nl EN rechtstreeks per mail bij: nielsroesink@kpnplanet.nl   EN   marcelnijhof@outlook.com (startlijsten)  EN  ger.hobbenschot@kpnmail.nl (administratie)

Nieuwe inschrijvingen:

Als je nog niet bent ingeschreven voor de competitie, kan dat eveneens bij bovenvermelde personen, uiterlijk vrijdag 26 juni vòòr 17.00 uur.

Aanwezigheid melden:

De in Vriezenveen gedane mededeling om pas vlak voor de eigen wedstrijd aanwezig te hoeven zijn, was bedoeld om wachttijden te verkorten. Dat blijkt in de praktijk niet werkbaar. Wilt u daarom weer tussen 09.00 en 09.30 uur bij het wedstrijdsecretariaat uw aanwezigheid melden ?

Op die manier hopen we net als op 13 juni op tijd te beginnen en op tijd te eindigen.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

De organisatie.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.