Naar hoofdcontent

Sponsors bedankt!

Fysiotherapie Zuid Hengelo

We hebben een gezellige praktijk middenin de wijk op de hoek van de Breemarsweg en de Gezinastraat. De bereikbaarheid is goed te voet, per fiets of per auto met goede parkeermogelijkheden. Er is een bushalte op 20 meter van de praktijk (lijn 12; halte Gezinastraat).

Fysiotherapie Zuid Hengelo

Afspraak maken

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak, hiervoor is geen verwijzing van uw (huis)arts nodig. Een afspraak maken kan telefonisch, via de website of in onze praktijk. Uiteraard speelt uw huisarts een centrale rol in de coördinatie van uw zorg. Uw fysiotherapeut houdt uw huisarts op de hoogte, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Mogelijkheden

Wij hanteren geen wachtlijst en bieden u de mogelijkheid om in de avonduren behandeld te worden en te trainen. Uiteraard wordt er ook aan huis behandeld.
De praktijk beschikt over uitstekende behandelruimten en een oefenruimte met de benodigde apparatuur. Alle ruimten zijn voorzien van airco.

Patiënttevredenheidsonderzoek

Fysiotherapie Zuid Hengelo voert continu een patiënt-tevredenheidsonderzoek uit via een onafhankelijk bureau genaamd Fysio Prestatie Monitor (FPM). Door middel van dit onderzoek worden wij gestimuleerd om onze zorg verder te optimaliseren en/of te verbeteren. De patiënttevredenheid wordt gemeten middels een enquête die wordt verstuurd per e-mail. Nadat de fysiotherapiebehandeling is afgesloten, ontvangt u via de FPM een e-mailbericht waarin u wordt gevraagd (anoniem) mee te doen aan dit onderzoek.

Mocht u na het bezoek aan deze website nog vragen hebben aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

http://www.fysiotherapiezuidhengelo.nl/

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.