Naar hoofdcontent

Sponsors bedankt!

HC Tibben

HC Tibben voor oliën, vetten, onderhoudsmiddelen en veiligheidsmiddelen zoals EHBO koffers, brandblussers voor particulieren, automotive, landbouw en industrie.

HC Tibben

Vertrouwen en klantvriendelijkheid, dat vinden wij belangrijk in de relatie met onze klanten. Onze klanten moeten altijd kunnen rekenen op directe bediening en tijdige leveringen. Wij zijn deskundig en technisch gekwalificeerd. Wij bieden onze diensten aan, voor een efficiënt beheer van oliën, vetten en brandstof bij onze afnemers. Wij streven naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen. Leveringen volgens de afspraken.

Automotive en industriële sector

HC Tibben is een bedrijf, dat u graag van dienst is op het gebied van Oliën & Vetten, Veiligheidsmaterialen zoals Brandblus middelen en EHBO middelen. Wij hebben een ruim assortiment aan smeermiddelen zoals olien, vetten en sprays maar ook veiligheidsmiddelen zoals EHBO koffers, pleisterhouders en innovatieve brandblussers. Deze zijn te verkrijgen in onze webshop. Wij zijn met name actief in de automotive, landbouw en industriële sector. Mocht u vragen hebben, schroom vooral niet en neem contact met ons op. 

Wij geven vrijblijvend informatie en advies over diverse oliën & vet-soorten en veiligheidsmiddelen zoals brandblussers en EHBO materialen welke wij specifiek op uw vraag afstemmen. 

Wij leveren ook aan huis of zaak. Naast de scherpe prijzen streven wij naar een aanbieding op maat. We zullen dan ook ruggespraak geven via telefoon of mail.

Zie onze website: https://www.hctibben.nl/

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

x