Naar hoofdcontent

IJSTIJD! Schaatsvierdaagse

Wil jij op een sportieve manier de voorjaarsvakantie doorbrengen? Dan is de schaatsvierdaagse echt iets voor jou!

IJSTIJD! Schaatsvierdaagse

Evenement datum:18-2-2020 - 21-2-2020

De schaatsvierdaagse betekent vier dagen schaatsplezier. Je kan kiezen voor verschillende afstanden en je krijgt uiteraard aan het eind een mooie medaille. Kijk voor meer informatie en inschrijven op s4d.skeuvel.nl

Na het succes van afgelopen jaar wordt in de voorjaarsvakantie de 3e Enschedese schaats4daagse georganiseerd, een leuk evenement voor jong en oud!

Vier opeenvolgende dagen zal IJsbaan Twente in het teken staan van de schaats4daagse. We dagen je uit om van 18 februari tot en met 21 februari 2020 een door jou gekozen afstand van 4, 8, 16 of 50 kilometer te komen schaatsen. Dat zijn 10, 20, 40 of 125 rondjes op de 400 meter baan.

Vind je 16 te weinig, maar 50 te veel? Dat kan! Dit jaar is het namelijk ook mogelijk om 30 kilometer te rijden, dit zijn 75 rondjes op de 400 meter baan.

Je aanwezigheid wordt afgestempeld op je persoonlijke stempelkaart. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvang je op de vierde dag een mooie medaille.

De schaats4daagse is een evenement voor iedereen. Van jong tot oud, recreatief tot zeer ervaren, iedereen is welkom.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

x