Naar hoofdcontent

Overkomer

1 december Sinterklaasfeest en Oud IJzer Actie

Zaterdag 1 december wordt het sinterklaasfeest gevierd in het HIJC clubhuis. Als je deze zaterdag oud ijzer komt brengen kan je in het clubhuis genieten van koffie met iets lekkers!

1 december Sinterklaasfeest en Oud IJzer Actie

Op zaterdag 1 december is het grote HIJC sinterklaasfeest in ons clubhuis aan de Van Alphenstraat 17 van 10.00u tot 12.00u. Tijdens deze ochtend zullen we knutselen, spelletjes spelen en is er uiteraard iets te snoepen. Ook hebben we gehoord dat de Sint enkele pieten langs zal sturen om het feest complet te maken. Wil jij ook langskomen, vul dan dit formulier in.

Maar op 1 december kan er van 10.00u tot 12.00u ook oud ijzer gebracht worden. Van de totale opbrengst van de oud ijzer actie komt € 500,- ten goede van Jarno zijn deelname aan de Special Olympics World Summer Games in Abu Dhabi. De overige opbrengst komt ten goede van de Hengelose IJsclub in het algemeen. En als je dan toch bij het HIJC clubhuis bij Combibaan Hengelo bent, komt dan gezellig even binnen voor een warm kopje koffie met wat lekkers.
Wil je liever toch op een andere dag oud ijzer langsbrengen? In dit artikel staat meer informatie:

We hopen jullie allemaal te zien op 1 december!

 

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de voorzitter
Van de voorzitter

Vorige artikel

Marathongroep
Marathongroep
Marathongroep