Naar hoofdcontent

Blij dat ik rij!

Het mooie weer verwent ons maar! De zon schijnt veel en het is vaak droog, hierdoor kan er veel en vaak geskeelerd worden. De Combibaan lijkt iedere week weer voller te zijn.

Blij dat ik rij!

Tijdens de Weustdag op 11 juni kwamen er veel kinderen met ouders langs om te skeeleren waarbij ze geholpen werden door onze trainers Erwin van der Sande en Roelof Eshuis. Ook was er een remclinic van Derk-Willem Ruesink, liet de wedstrijdgroep zien hoe het echt moet en was de Hengelose gymvereniging aanwezig met skatehockey.

Ook zijn de afgelopen maandagen de pupillen en recreanten op Combibaan Hengelo bezig met oefeningen en ‘vaartspel’. Erg leuk is dat er steeds nieuwe gezichten bij komen en dat zij ook terug blijven komen.

  • Wist je dat mensen die geen lid zijn van HIJC toch twee keer mee kunnen skeeleren?
  • Wist je dat als ze geen eigen materiaal hebben ze dat gratis kunnen lenen?
  • Wist je dat je ze zich kunnen opgeven via http://hijc.nl/skeelerles

Naast dat onze eigen leden regelmatig de wieltjes onderbinden, zijn we als HIJC ook actief bezig om de jeugd uit Twente kennis te laten maken met het skeeleren. Afgelopen weken zijn we bij de speciale basisschool de Beyaert geweest en hebben daar met de kinderen geskeelerd op het schoolplein. De kinderen van de buitenschoolse opvang uit Borne zijn ook wezen skeeleren en komen nog een paar keer terug. Blijkbaar heeft de tamtam erg goed zijn best gedaan want binnenkort komt er zelfs een school uit Nijverdal op bezoek die wil komen skeeleren!

We blijven dus hopen op veel en mooi weer zodat we nog vele mooie kilometers mogen maken op de wieltjes.

Fijne zomervakantie!

Marike ter Maat
Skeelercoördinator HIJC

Foto 1: Skeeleren bij de Beyaert
Foto 3: Clinic op de open dag
Foto 4: Nieuwe gezichten op de Combibaan

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuws van onze G-toppers
Nieuws van onze G-toppers
Nieuws van onze G-toppers

Vorige artikel

Opleidingsgroep goed uit de startblokken!
Opleidingsgroep goed uit de startblokken!
Opleidingsgroep goed uit de startblokken!

x