Naar hoofdcontent

Overkomer

De ledenadministratie in coronatijd

Een hectische start van het schaatsseizoen 2020/2021. Dan weer niet, dan weer wel, dan weer niet, dan weer wel voor jeugdigen tot 17 jaar.

Geen schaatsen voor recreanten en wedstrijdrijders. Daarbij ook nog de seizoenstart met het geschil met de ijsbaan in Enschede over het afhuren van baanuren. Kortom de hectiek, onzekerheid en de continu veranderende informatie vroegen om snelle aanpassingen en handelingen tussen bestuur, secretariaat, pupco-team, ledenadministratie en de baancommissie. Gelukkig hebben we in principe iedereen kunnen bereiken en informeren. Ondanks de begrijpelijke teleurstelling was er ook berusting en begrip voor deze bijzondere situatie.
Nu de Covid-19-maatregelen en de beperkingen duidelijk en verlengd zijn, is het bij de ledenadministratie rustig, ligt bijna alles stil, en wachten we het startsein van het schaatsen in 2021 af. Of we slaan de winter over en gaan naar de voorbereiding van het zomerseizoen. Wie zal het zeggen??
Persoonlijk mis ik het schaatsen, maar het schaatsseizoen niet, dit in verband met een klein ongelukje tijdens het skeeleren in augustus. Ik kon toch niets. Nu het weer wat beter gaat kan ik rustig revalideren en proberen weer wat fit te worden om misschien dit seizoen nog te gaan schaatsen en anders weer mee te doen met de zomertraining.
Maar ik hoop voor iedereen dat we met z’n allen de COVID-19 eronder kunnen krijgen en dat we kunnen gaan voor GOFIT-21 . En dat iedereen gezond blijft.

Hans Grootenhaar 

  • Aantal weergaven (851)
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Boodschap van de G-toppers!
Boodschap van de G-toppers!
Boodschap van de G-toppers!

Vorige artikel

Nieuws van de racerunners!
Nieuws van de racerunners!
Nieuws van de racerunners!