Naar hoofdcontent

Overkomer

De marathongroep start weer op

Na een individuele start van de zomertraining kon er door de marathonners deze week eindelijk weer gezamenlijk gekoerst worden.

De marathongroep start weer op

Hallo ik ben Bas Huttenhuis en ik ben sinds dit seizoen nieuw bij de marathongroep. Het was een beetje vreemde start omdat we vanwege de corona crisis niet gezamenlijk konden trainen. Mijn eerste trainingen bij de marathongroep waren trainingen in mijn eentje! Erik hield ons goed scherp door ons er via de app aan te herinneren dat we wel aan de bak moesten. Een trainingsprogramma met hardloop-, fiets- en skeelertrainingen stond voor ons klaar. Gelukkig konden we langzamerhand steeds meer samen met de groep op 1,5 meter afstand op Combibaan Hengelo trainen en leerde ik mijn nieuwe teamgenoten kennen.

De fietstrainingen bleven nog individueel, maar we deden wel een aantal tijdritten. Dit was leuk, want je reed allemaal op een trainingsavond een bepaald parkoers in je eentje, maar je had hierdoor wel gezamenlijk een wedstrijd. Vorige week toen we alweer met vier personen fietstrainingen konden doen, hebben we in twee groepjes een lange tocht gemaakt naar de IJssel en hebben we gebak gegeten in Lochem. Woensdag 1 juli zijn we er eindelijk echt als groep op uit getrokken en hebben we er een gezellige tocht in Twente van gemaakt. De marathongroep is nu echt opgestart!

Helaas voor de marathonners die in het voorjaar veel fietskilometers aan het maken waren voor een grote tocht, Les Trois Ballon, is deze niet doorgaan, maar ze gaan vast knallen op de ijsbaan straks!
Thijs Groote Bromhaar heeft afscheid genomen van de marathongroep.

Bas Huttenhuis

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Wedstrijdgroep 2020 - 2021
Wedstrijdgroep 2020 - 2021
Wedstrijdgroep 2020 - 2021

Vorige artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws