Naar hoofdcontent

Overkomer

Elfstedentocht pupillen

Als afsluiting van het seizoen werd afgelopen zaterdag samen met trainers en pupillen van Wierden en SIJE een heuse Elfstedentocht op de binnenbaan van de ijsbaan verreden.

Elfstedentocht pupillen

Op initiatief van de trainers van SIJE hebben we dit jaar een speciale afsluiting van het seizoen gehad: een mini Elfstedentocht.

Op de binnenbaan hebben we een parcours uitgezet. De kinderen kregen allemaal een kaart en konden elke ronde een stempel ophalen.

Er waren een aantal shorttrack-kussens om de smalle vaarten na te bootsen, een lange slalom, een "brug" om onderdoor te schaatsen, een stempelpost en uiteraard moest er ook nog een stukje gekluund worden. De trainers van de verenigingen hebben prima samengewerkt om de baan op te zettten en de kinderen te begeleiden.

De kinderen waren heel enthousiast en er werd hard gewerkt om de stempelkaart zo snel mogelijk vol te krijgen. Sommige kinderen hebben zelfs een "dubbele elfstedentocht" afgelegd, toch een bijzondere prestatie. De ochtend werd afgesloten met een estafette op de hele baan en daarna was er voor alle kids nog drinken en wat lekkers.

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.