Naar hoofdcontent

Overkomer

Extra pasavond kleding zomerseizoen

Er is een EXTRA PASAVOND om zomerkleding te passen en te bestellen. Deze is op vrijdagavond 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur  

Extra pasavond kleding zomerseizoen

Zoals al eerder aangekondigd wordt er op woensdagavond 18 februari 2015 van 18.30 tot 20.30 uur een pasavond gehouden voor de zomerkleding voor alle leden en zomertrainers in het clubhuis aan de van Alphenstraat 17.

Naast woensdagavond  is er ook op vrijdagavond 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur  in het clubhuis gelegenheid om de kleding te passen en te bestellen.

Voor de leden van de wedstrijdgroepen, marathongroep en trainers geldt dat zij kleding krijgen met nieuwe sponsorlogo’s.

Op 25  januari 2015 zijn jullie per mail geïnformeerd over de gewijzigde borg, de eigen bijdrage voor het kledingpakket en het gewijzigde kledingreglement. Deze informatie kun je ook vinden op de HIJC Clubkledingpagina.

Ben je niet in de gelegenheid om één van deze pasavonden te bezoeken, dan kun je per mail contact opnemen met saskialammerink@home.nl

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.