Naar hoofdcontent

Overkomer

Jarno op rolletjes naar Abu Dhabi 2019

Vind jij ook dat HIJC'er Jarno Brunink thuis hoort op de Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019? Steun hem dan door een kleine of grote donatie via Geef.nl

Jarno op rolletjes naar Abu Dhabi 2019

Je kan Jarno steunen door een donatie te storten op Geef.nl:

DONATIE VOOR JARNO


Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019

In Abu Dhabi zullen van 8 t/m 22 maart 2019 7.000 sporters met een verstandelijke beperking topprestaties neerzetten tijdens de Special Olympics World Summer Games. Zij doen dit samen met hun 3.000 coaches en onder het oog van 5.000 officials, 30.000 vrijwilligers en 500.000 toeschouwers. Één van die sporters is Jarno Brunink, G-skeeleraar van de Hengelose IJsclub en afkomstig uit Vriezenveen.

Team NL mag totaal met 68 sporters deelnemen aan de World Summer Games 2019. Wij zijn er trots op dat Jarno Brunink, sporter van onze vereniging, door Special Olympics Nederland geselecteerd is voor deelname.

Jarno heeft inmiddels al behoorlijk wat wedstrijdervaring maar op internationaal niveau komt hij pas ècht tot zijn recht. In Nederland is hij de concurrentie al ver voor. Deelname aan deze World Summer Games is voor Jarno dus dè kans om zich te meten aan de grote skeelerkanonnen van over de hele wereld. En zo kan hij aan iedereen laten zien wat zijn talenten en vaardigheden op wereldniveau zijn en laten zien dat hij net zo veel respect en waardering verdient als ieder ander.

Maar er is meer! Door middel van de World Summer Games zal het leven van Jarno ook veranderen. Onderzoek heeft uitgewezen dat sporters na deelname trotser en zelfredzamer zullen terugkeren.  

Kortom: genoeg redenen om Jarno te ondersteunen bij deelname aan dit prachtige toernooi! 

 

 

  • Aantal weergaven (3297)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Marathongroep
Marathongroep
Marathongroep

Vorige artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden