Naar hoofdcontent

Overkomer

Lidmaatschap seizoen 2018 - 2019

Met het einde van het seizoen komt voor een aantal leden mogelijkerwijs ook het moment om te stoppen met schaatsen of om het lidmaatschap te wijzigen.

Lidmaatschap seizoen 2018 - 2019

Voor die leden is het belangrijk om te beseffen dat het initiatief om iets te wijzigen aan het lidmaatschap en/of aan de afgenomen baankaart(en) bij hen zelf ligt. M.a.w.: indien wij niets van u vernemen, zal uw lidmaatschap in ongewijzigde vorm worden voortgezet, inclusief de baankaart die daar bij hoort. U heeft dan volgend seizoen dus dezelfde baankaart als dit seizoen.
Mocht u uw lidmaatschap en/of baankaart  willen wijzigen of wilt u uw lidmaatschap opzeggen, doe dat dan voor 1 juli 2018 door middel van een mail aan ledenadministratie@hijc.nl.

We beseffen dat dit vroeg is (wie denkt er aan schaatsen in juni?), maar de KNSB verplicht ons op deze wijze te handelen.
U kunt meer lezen over opzeggen en/of wijzigen van het lidmaatschap op: http://hijc.nl/Hengelose-IJsclub/Lidmaatschap/Lidmaatschap-wijzigen

Ivar Hannessen
Ledenadministratie HIJC

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

WeustDag - Open Dag HIJC
WeustDag - Open Dag HIJC
WeustDag - Open Dag HIJC

Vorige artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden