Naar hoofdcontent

Overkomer

Luc, Jade en Emma op Talentendag bij IJsbaan Twente

Luc Brinkcate, Jade Groenewoud en Emma Wolters hebben zaterdag 23 juni meegedaan aan de eerste KNSB Twente Regionale Talentendag op IJsbaan Twente.

Luc, Jade en Emma op Talentendag bij IJsbaan Twente

Luc, Jade en Emma deden samen met leden van schaatsverenigingen uit Borne, Enschede, Losser, Wierden, Albergen en Vriezenveen mee aan de Regionale Talentendag. Er werden samen met de KNSB Baanselectie en hun trainers twee trainingen gedaan; een schaatstraining en een droogtraining.

Er werd geschaatst op het zomerijs dat momenteel op IJsbaan Twente ligt. Deze schaatstraining was nog wel even een probleem voor sommigen, want niet iedereen had zomaar schaatsen klaarliggen in de zomer. Gelukkig konden er toch nog schaatsen geleend worden en kwam alles goed.

Na het inwerken op het middenterrein werd er in groepjes op het ijs getraind. Hierna was er een gezamenlijke lunch en een presentatie.  
De dag eindigde met droogtraining en spierpijn!

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.