Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de G-toppers

Ook voor ons was het een nogal abrupt einde van het seizoen. We waren net bezig ene mooi afscheid te regelen voor onze vrijwilliger Bennie toen het nieuws kwam dat het seizoen ten einde was.

Nieuws van de G-toppers

Bennie ten Brinke is al heeeel veel jaar een enthousiaste trainer bij ons. Ook zijn vrouw en dochter hebben zich vele jaren ingezet voor de g-toppers. We willen Bennie ontzettend bedanken voor alle mooie jaren en vele hulp. We gaan hem erg missen!

Nadat besloten werd dat het schaatsseizoen erop zat, kwamen er nog meer annuleringen binnen. We hadden wat leuke wedstrijden op de planning maar deze gaan voorlopig niet door. Vooral dat de Special Olympics Nationale Spelen niet doorgaan is een erg grote teleurstelling voor de rijders.

Ook hadden we graag met alle g-toppers bij elkaar willen zitten om het seizoen af te sluiten, maar dat gaan we tot later uitstellen. 

Voor nu wensen wij iedereen veel succes om deze ingewikkelde tijd door te komen. Voor onze g-toppers betekent dat dat hun vaste structuren weg vallen: geen dagbesteding, werk of school. Soms geen familie en vrienden mogen ontmoeten.Ontzettend lastig allemaal. Dus vooral voor hun: sterkte voor nu en hopelijk tot snel!

Hierbij nog even een leuke foto die misschien doet opvrolijken....

Rieke Vrieler
Coördinator G-Schaatsen en G-Skeeleren HIJC
riekevrieler@gmail.com

 

 

  • Aantal weergaven (1184)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

“Hoe sterk is de eenzame fietser….”
“Hoe sterk is de eenzame fietser….”
“Hoe sterk is de eenzame fietser….”

Vorige artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws