Naar hoofdcontent

Overkomer

Open Deventer Marathon Kampioenschap viert tienjarig jubileum

Op zaterdag 12 maart wordt de tiende editie verreden van het Open Deventer Marathonkampioenschap. Het evenement wordt georganiseerd door de Deventer IJsclub. Zowel licentiehouders als recreanten welkom bij laagdrempelige wedstrijd

Open Deventer Marathon Kampioenschap viert tienjarig jubileum

Vanwege het jubileum zijn er extra prijzen en is er een leuke attentie voor alle deelnemers.

Het tiende Open Deventer Marathon Kampioenschap vindt plaats op zaterdagavond 12 maart. Er zijn twee wedstrijden: de marathon voor schaatsers zonder licentie start om 20.00 uur. Daarna, om 20.50 uur, gaan de rijders met een KNSB-licentie van start. Dames en heren rijden gelijktijdig. De dames recreanten rijden 35 ronden, licentiehouders 40. Bij de heren zijn die afstanden 55 respectievelijk 60 ronden. Op de wedstrijddag kunnen rijders zonder licentie tussen 18.50 en 19.35 uur hun beennummer afhalen in het Schaatscafé van De Scheg. Voor de licentiehouders is dat van 19.45 tot 20.25 uur.

Kosten

Ook wat de kosten betreft is het ODMK zeer laagdrempelig. Deelname kost slechts € 5, inclusief toegang tot de kunstijsbaan en inclusief consumptie in het Schaatscafé na afloop. Toeschouwers zijn natuurlijk welkom en zij kunnen kosteloos naar binnen.

Inschrijving

De inschrijving staat open voor alle recreatieve schaatsers en licentiehouders die al of niet in clubverband schaatsen of trainen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de Deventer IJsclub. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 10 maart 2016 via http://www.odmk.nl/. Op die website zijn ook alle details te vinden.

 

 

 

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.