Naar hoofdcontent

Overkomer

Skeeleren, schaatsen op wieltjes

De dagen worden weer langer en de ijsbaan is gesloten. De zomertrainingen komen er weer aan en wat is er dan leuker dan door te schaatsen op wieltjes!

Skeeleren, schaatsen op wieltjes

Vanaf maandag 11 april kan er van 18.30u tot 19.30u onder de bezielende leiding van onze skeelertrainers geskeelerd worden op Combibaan Hengelo. De afgelopen jaren waren er veel pupillen aanwezig tijdens de skeerlertraininen, maar dit jaar willen we ook de ouders uitdagen mee te doen. Afgelopen jaar heeft de Hengelose IJsclub een heleboel skeelers en beschermingsmiddelen aangeschaft die op maandag tijdens de training gratis geleend kunnen worden door ouders. Helaas geen excuus meer om lekker in het zonnetje te zitten wachten.

Na de training van maandag toch nog even oefenen? Ook is de combibaan vanaf woensdag 13 april 18.30u weer open om vrij te skeeleren. Tijdens deze uren kun je vrij skeeleren en is het mogelijk om de skeelers en beschermmiddelen van de Hengelose IJsclub te huren voor een klein bedrag.

Voor wie een beetje meer lef heeft, hebben we ook hindernissen waar mee geoefend kan worden. Er zijn stoeprandjes en tegelpaadjes aangelegd, wel zo fijn als je nog niet zo vaak op skeelers gestaan hebt en dit toch wil ervaren.

Met andere woorden, vet je schaatsen in en haal je skeelers weer van zolder en kom schaatsen op wieltjes deze zomer!

Marike ter Maat
Skeelercoördinator HIJC

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Wisseling der seizoenen
Wisseling der seizoenen
Wisseling der seizoenen

Vorige artikel

Start wielerseizoen
Start wielerseizoen
Start wielerseizoen