Naar hoofdcontent

Overkomer

Start fietsseizoen recreanten

De fietstrainingen voor recreanten zijn donderdag 4 april gestart. Helaas regende het en hebben slechts enkelen de buien getrotseerd. Donderdag 11 april hopen we op droog weer en verzamelen we bij Borne-Station. Het overzicht fietstrainingen 2019 staat op de website.

Start fietsseizoen recreanten

Het overzicht van de donderdagavond fietstrainingen staat op de HIJC fietspagina (zomeractiviteiten/fietstraining). 
Dit programma is bedoeld voor de recreanten, de wedstrijdgroepen hebben een eigen programma en fietsen met hun eigen trainer.

Komend seizoen vertrekken we donderdagavond vanaf vier verschillende locaties: Restaurant ’t Bultje, Borne-Station, U.T. en vanaf het clubgebouw van onze vereniging aan de Van Alphenstraat.

Voor de fietstrainingen worden 4 niveau-groepen gevormd. Dus voor een ieder is er een passende groep; voor dames is er een groep en de nieuwkomers vinden ook de juiste plek. Als je de conditie wilt verbeteren is het vanzelfsprekend dat je vanaf de eerste donderdag wekelijks komt fietsen. De vertrektijd voor de fietstrainingen op donderdagavond is steeds 18.30 uur.

Er is ook een jongeren recreantengroep. Deze groep fietst op zondagochtend om 9.30 uur, en houdt het fietsen vooral gezellig. Hun trainingen starten vanaf zondag 14 april bij Chinatuin. Lees meer over deze jongerengroep op de HIJC fietspagina

Men fietst op eigen verantwoordelijkheid en het is verplicht een goede helm te dragen tijdens de fietstrainingen.


 

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

VisionSports Skeelercompetitie
VisionSports Skeelercompetitie
VisionSports Skeelercompetitie

Vorige artikel

WeustDag: HIJC Clubdag
WeustDag: HIJC Clubdag
WeustDag: HIJC Clubdag