Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de G-Sporters

Het skeelerseizoen is voor ons alweer bijna ten einde maar het was weer een leuk seizoen. Natuurlijk met als hoogtepunt de Special Olympics Nationale Spelen in Twente.

Van de G-Sporters

Het was mooi om dit weekend in de eigen regio mee te hebben mogen maken. Annelien en Hanz hebben met veel plezier meegedaan aan de wedstrijden op de skeelerbaan in Rijssen. Ook Maartje heeft mogen skeeleren én mogen racerunnen in Hengelo. Alle HIJC deelnemers hebben mooie medailles binnengehaald én zijn een ervaring rijker. 

Ter voorbereiding op de spelen hebben we een aantal keer getraind op de skeelerbaan in Rijssen. Hieruit is ook goed contact ontstaan met de schaats- en skeelervereniging aldaar. Mogelijk dat we daar in de toekomst meer mee gaan samenwerken omdat ook zo geïnteresseerd zijn in het aanbieden van G-skeeleren. 

De skeeleraars gaan zich nu voorbereiden op de ijsperiode. Vanaf dit schaatsseizoen zal Rieke geen schaatstraining meer geven. Marike ter Maat gaat dit vanaf deze winter overnemen. Marike heeft al vaker ingesprongen bij de G-sport dus wel hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen! De G-toppers hebben er in ieder geval zin in!

Rieke zal de skeelertrainingen nog wel blijven geven en gaat daarnaast het bestuur van HIJC in om de G-sport te gaan vertegenwoordigen. Ze neemt hierbij de plek over van haar man Peter Tibben.

  • Aantal weergaven (342)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de evenementencommissie
Van de evenementencommissie
Van de evenementencommissie

Vorige artikel

Van het wedstrijdsecretariaat
Van het wedstrijdsecretariaat
Van het wedstrijdsecretariaat