Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter

Hoe zal ik eens beginnen. Soms vraag ik mij af hoeveel mensen nu zo’n stukje in de Overkomer lezen of wordt het helemaal niet gelezen, dat kan natuurlijk ook. Met name omdat ik graag mensen wil bereiken zodat iedereen begrijpt wat er speelt binnen HIJC.

En als ik steeds vraag om vrijwilligers, dan ben je er ook wel een keer flauw van, net als ikzelf die het steeds vraagt. En niemand die erop reageert en dat baart mij zorgen. Wat dan te doen? Verplicht iets doen voor je club? Stoppen met vragen met gevolg dat het leegloopt bij de vrijwilligers.. En dat één persoon diverse taken doet. Dat zorgt ervoor dat HIJC kwetsbaar wordt want stopt zo’n vrijwilliger dan is het niet meer op te vullen.

Dat geldt ook voor binnen het bestuur. Na een periode moet er vernieuwing binnen een bestuur komen om nieuwe ideeën te krijgen en dat je je taak gewoon kan over dragen aan iemand anders. Wat is nu de oplossing voor dit probleem? Daar ben ik naar opzoek. Binnenkort meer info hierover hopelijk.

Onze ALV staat in de agenda voor 17 juni om 20:00 uur. Ik zou het erg leuk vinden als de ouders van pupillen en wedstrijdrijders ook de tijd konden vrijmaken om hierbij te zijn. Na afloop gezellig even een borrel en hapje doen in ons mooie clubbouw. Waar nu de keuken, bestuurskamer en entree ook klaar zijn door het klusteam gerealiseerd. Ik zeg doen!

Weer is een ijsseizoen ten einde gekomen en wat is er veel gebeurt dit seizoen. Ook de diverse eigen opgezette acties waren top, zoals de Snertrace of de afsluiter van het seizoen de Twentse jeugd Elfstedentocht, georganiseerd door de stichting De Twentse doorloper. Die kant moeten we toch op om meer mensen warm te laten lopen voor de schaatssport.

Op 16 juni is het weer WeustDag in ’t Weusthag hou hem vrij in de agenda! We zijn bezig met de invulling van die dag bij HIJC, daar later meer over.

Alle skeelers weer klaar voor de zomerronde!
Fietsen uit het vet!
Hardloopkleding van de plank gehaald?
Nieuwe ronde zomer staat voor de deur en we zijn er weer klaar voor.
Heel veel plezier en tot gauw op Combibaan Hengelo.

Groetjes,
Ilona van Dijk-Nijenhuis
Voorzitter HIJC
voorzitter@hijc.nl 

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Aankondiging ledenvergadering
Aankondiging ledenvergadering
Aankondiging ledenvergadering