Naar hoofdcontent

Overkomer

Verbouwing clubgebouw vordert (2)

Er is opnieuw hard gewerkt aan het clubgebouw. Nu staan de prachtige nieuwe tafels op hun plek.

Verbouwing clubgebouw vordert (2)

14-4-2018
Vandaag hebben Bart Jongman, Kees Jongman en Bob Groenewoud de nieuwe tafels voor ons clubgebouw opgehaald. Het zijn prachtige teakhouten tuintafels, via Bart gesponsord door Mondial Living. De tafels konden gratis ter beschikking worden gesteld omdat ze met een klein gebrek zijn teruggestuurd door klanten. De mannen hebben ze met kundige hulp van Edie Bruns gerepareerd en in elkaar gezet.
Verder heeft Hans Grootenhaar afgelopen week nog het ontbrekende gordijntje gehaald en opgehangen en heeft Laurens geprobeerd om het installatiewerk af te ronden. Helaas was op dat moment de kantine in gebruik, dus dat werk moet nog afgemaakt worden. Ilona heeft (gratis) een mooi vloerkleed geregeld dat we nu onder de stamtafel hebben gelegd.

7-4-2018
Hans Grootenhaar, André van de Berg, Bob Groenewoud en Laurens Klaas van Elka Install hebben vandaag hard gewerkt in het clubgebouw. Er is zonwering aangebracht en na veel gepuzzel hebben we de lampen opgehangen waar straks de nieuwe tafels komen.

Het wordt steeds mooier!

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.