Naar hoofdcontent

Overkomer

Wisseling der seizoenen

De wisseling der seizoenen door het secretariaat van de HIJC: met info over de start van de schaatstrainingen.

Wisseling der seizoenen

Nieuw schaatseizoen

Het zomerseizoen loopt op zijn einde en de afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om ons weer klaar te maken voor de winter d.m.v. diverse zomertrainingen. Er zijn allerlei activiteiten geweest op de combi-baan (skeelerwedstrijden, open dag, deelname van basisschool leerlingen aan clinics en nog veel meer).

Binnenkort start het nieuwe schaatsseizoen. De IJsbaan Twente opent op 27 september 2014 weer haar deuren met leuke akties.

Vanaf maandag 29 september 2014 starten we weer met de trainingen. Er is 1 wijziging in de trainingstijden t.o.v. vorig jaar en dat betreft de zaterdagmorgen (10.20 uur). Dit trainingsuur is komen te vervallen aangezien de ijsbaan Twente vanaf dat tijdstip open is voor het publiek.

Diegene die training had op dit uur is benaderd en heeft zijn of haar trainingsmoment om kunnen zetten. Mocht je dit nog niet hebben gedaan neem dan contact op met de ledenadministratie zodat de baankaart alsnog geregeld kan worden.

Alle informatie over de trainingstijden, de trainers, wedstrijden is via de website beschikbaar. Hou deze dus in de gaten.

Grote Clubactie

De loten voor de grote clubactie zijn uitgedeeld en we hopen natuurlijk op een goede verkoop om ons doel te kunnen realiseren (aanschaf trainingsmaterialen, onderhoud clubgebouw). De opbrengst en de beste lotenverkopers zal bekend worden gemaakt via de website en via de digitale overkomer.

De loten kunnen verkocht worden tot en met 26 november 2014. Het geld wat opgehaald wordt met de verkoop dien je in te leveren bij je schaatstrainer (graag in een envelop met daarop je naam, aantal verkochte loten).

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met: 
Maureen Hesselink
secretariaat@hijc.nl
06-21217064

 

 

  • Aantal weergaven (4346)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de voorzitter...
Van de voorzitter...
Van de voorzitter...

Vorige artikel

Ophalen Clubkleding en Baankaarten
Ophalen Clubkleding en Baankaarten
Ophalen Clubkleding en Baankaarten