Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

VisionSports skeelercompetitie

De Vison Sport skeelercompetitie is weer van start gegaan. Op de deelnemerslijst staan de deelnemers die zich voor de hele competitie hebben opgegeven. Deelnemerslijst  Na inschrijving is ook nog mogelijk.

VisionSports skeelercompetitie

Evenement datum:30-5-2015 18:00 - 22:00

Beste Schaats- en Skeelervrienden,

In navolging op de succesvolle Vision Sports skeelercompitities voor pupillen, C en B junioren in voorgaande jaren organiseren de samenwerkende verenigingen IJSCH (Haaksbergen), IJCL (Losser), WIJC (Wierden), HYC (Hengelo) en  skeelerclub Twenterand in samenwerking met BC Twente in 2015 wederom de Vision Sports skeelercompetitie.

Namens de organisatie nodigen wij jullie uit voor deelname aan deze wedstrijden.

De opzet van de wedstrijden is vergelijkbaar met voorgaande jaren.

  • Zaterdag 23 mei 2015 op de skeelerbaan te Wierden (WIJC)
  • Zaterdag 6 juni 2015 op de skeelerbaan te Vriezenveen (Skeelerclub Twenterand)
  • Zaterdag 13 juni 2015 op de skeelerbaan te Losser (IJCL)
  • Zaterdag 22 augustus 2015 op de skeelerbaan te Hengelo (HYC) FINALE

Indien een wedstrijd wegens regen moet worden afgelast zijn dit de reserve data waarna kan worden uitgeweken.

  • Zaterdag 30 mei 2015
  • Zaterdag 27 juni 201
  • Zaterdag 4 juli 2015
  • Zaterdag 29 augustus 2015
  • Zaterdag 12 september 2015

De organisatie bepaald of deze data wel/niet gebruikt worden en op welke baan een eventuele inhaalwedstrijd wordt verreden. 

De wedstrijden zijn bedoeld voor alle categorieën. Alle deelnemers rijden in de categorie van het afgelopen schaatsseizoen. Voor de pupillen en junioren C zijn er  voor de nummer 1, 2 en 3 prijzen in het eindklassement. Junioren B tot en met Masters krijgen geen prijzen in het eindklassement. 

Het klassement wordt opgemaakt op basis van de te verrijden afstanden, dit zijn voor:

Pupillen E en F: 100  &  100 meter
Pupillen C en D: 100  &  300 meter
Overige categorieën: 500  &  300 meter

 Iedereen skeelert net als bij het schaatsen in tweetallen naast / tegen elkaar.

De inschrijving, opmaak van de startlijsten en de tijdwaarneming wordt verzorgd door vrijwilligers van BC Twente.  De tijdwaarneming zal evenals op de ijsbaan elektronisch plaats vinden.

Wegens de invoering van het nieuwe sara systeem kunnen wij dit jaar geen gebruik maken van het aanmeld systeem van de knsb. Derhalve zijn wij als organisatie genoodzaakt hiervoor een andere oplossing te bedenken.

Alle deelnemers dienen collectief door de eigen vereniging te worden aangemeld  voor 16 mei 2015 doorgegeven te worden aan Marco Hesselink dit kan via emailadres wedstrijdsecretariaat@hijc.nl

De kosten voor deelname aan de wedstrijden bedraagt € 5,00 per deelnemer, ongeacht het aantal wedstrijden. Het voldoen van de inschrijfkosten dient collectief per vereniging te geschieden. Betaling van de deelname kosten dient CONTANT te geschieden voor aanvang van de eerste wedstrijd. Als organisatie adviseren wij de contactpersoon van de vereniging deze taak op zicht te nemen.

Deelnemers dienen zich bij de 1e wedstrijd op 23 mei 2015 voor 9:30 uur zich persoonlijk te hebben aangemeld bij de organisatie. Dit aanmelden vind plaats in de kantine. Aanvang van de wedstrijden is om 10:00 uur. Van 9:15 uur tot 9:55 uur mag er worden ingereden door de deelnemers.

Voor aanvang van de wedstrijden zijn tegen een kleine vergoeding startlijsten te koop. Deze worden op z’n vroegst om 9.50 uur verstrekt.

Tijdens de wedstrijden dienen alle deelnemers de volgende 4 beschermingsmiddelen te dragen. Helm, pols-, knie- en elleboog beschermers.

Per wedstrijd wordt een dagklassement opgemaakt. Na afloop van de vierde wedstrijd wordt een eindklassement opgemaakt. De nummers 1, 2 en 3 van het eindklassement bij de pupillen en junioren C krijgen een prijs, de rest van de deelnemers krijgt een persoonlijke herinnering.

Het eindklassement wordt opgemaakt aan de hand van de 3 best gereden tijden per afstand plus de verplichting tot deelname aan de laatste finalewedstrijd. Het eindklassement wordt bij alle categorieën berekent via het principe tijden optellen.

Deelnemers mogen dus 1 wedstrijd missen om voor de prijzen in het eindklassement in aanmerking te komen.

Deelname aan de wedstrijden geschied namens de eigen ijs- / skeelervereniging en onder verantwoordelijk van eigen trainer(s)/coach(es). Deelname is geheel op eigen risico.

Indien er zaken zijn waarin dit regelement niet voorziet, dan beslist de wedstrijdorganisatie.

Wij horen graag van jullie en zien met belangstelling jullie inschrijving tegemoet,

Hopende op een grote deelname aan de “Vision Sports skeelercompetitie” voor alle categorieën.

Met vriendelijke groeten, namens de organisatie,
IJSCH, IJCL, WIJC, HYC, Skeelerclub Twenterand & BC Twente
Niels Roesink

P.S. Nieuwe deelnemers (die niet op de deelnemerslijst staan) kunnen zich tot een dag van tevoren aanmelden via e-mail. Er kan niet meer worden aangemeld op de wedstrijddag zelf. Aan- en afmelden graag via de email bij Niels Roesink en Marco Hesselink (HIJC).

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Agenda algemene ledenvergadering
Agenda algemene ledenvergadering
Agenda algemene ledenvergadering

Vorige artikel

Uitslag Tijdrit Holten
Uitslag Tijdrit Holten
Uitslag Tijdrit Holten