Naar hoofdcontent

Overkomer

CT Storkcollege sport op Combibaan Hengelo

We wisten al dat op Combibaan Hengelo geschaatst en geskeelerd kan worden, maar dat de baan ook geschikt is voor atletiek activiteiten is een nieuwe toevoeging.

CT Storkcollege sport op Combibaan Hengelo

Vanaf begin mei zouden de leerlingen van het CT Storkcollege niet meer in hun eigen gymzaal kunnen op te gymmen. De reden hiervoor was dat de 4e jaars daar hun eindexamens zouden gaan maken. De gymdocenten zijn toen opzoek gegaan naar alternatieve sportaccommodaties en kwamen onder andere bij Combibaan Hengelo uit.

De besturen van Combibaan Hengelo en de Hengelose IJsclub waren meteen enthousiast over het idee dat de leerlingen van het CT Storkcollege zouden komen skeeleren. Kort daarna stonden de eerste leerlingen van het CT Storkcollege al op de skeelers op de combibaan. De gymdocenten van het CT Storkcollege zagen echter meer mogelijkheden bij Combibaan Hengelo en daarom zijn ze ook na de examens gebruikt blijven maken van de baan. Er zijn naast het skeeleren vooral atletiek onderdelen gedaan zoals hardlopen, speerwerpen, estafette en de Coopertest.

Combibaan Hengelo is dus een echte combibaan. Dat er geschaatst en geskeelerd kon worden wisten we al, maar dat de baan ook geschikt is voor atletiek activiteiten is een mooie toevoeging!

Marike ter Maat
m.ter.maat@hijc.nl
HIJC Skeelercoördinator voor clinics en skeelerverhuur
https://www.hijc.nl/Skeeleren/Skeelerclinics

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuws van de G-toppers
Nieuws van de G-toppers
Nieuws van de G-toppers

Vorige artikel

Trainersopleiding SL2 & ST3
Trainersopleiding SL2 & ST3
Trainersopleiding SL2 & ST3