Naar hoofdcontent

Overkomer

Even voorstellen, nieuwe trainer

Onze vereniging draait op vrijwilliger trainers, gelukkig zijn er nog steeds mensen bereid deze taak op zich te nemen. Deze keer stelt Frits Kleinheerenbrinik zichzelf voor. 

Even voorstellen, nieuwe trainer

Graag wil ik mij voorstellen als trainer van de zaterdag recreanten 3. Mijn naam is Frits Kleinheerenbrink (63 jaar), ik woon met mijn vrouw Bep in Vriezenveen en werk als teamleider op een school voor voortgezet onderwijs in Almelo. Actief bewegen is voor mij erg belangrijk om een goede balans tussen werk en privé.  Als fanatiek duursporter besteed ik veel tijd aan hardlopen, (race)fietsen en schaatsen. En dan gaat het niet enkel om duurwerk tijdens trainingen, maar ook techniek en opbouw van het duurvermogen en periodisering in het trainingsprogramma. Toen ik me 16 jaar geleden bij de Hengelose IJsclub aanmeldde voor schaatstraining (indertijd bij Joep Oude Groen), was het vooral om de techniek onder de knie te krijgen met als doel minimaal een uur achter elkaar door te kunnen schaatsen. Van één keer per week schaatsen ging het echter al gauw naar 2 tot 3 keer per week. En het plezier in schaatsen nam in de loop van de jaren alleen maar toe.

De afgelopen jaren heb ik, met een vaste groep clubgenoten, schaatstraining van Joep gehad op zaterdagmorgen. Dat ging er onder zijn leiding best fanatiek aan toe, maar altijd heeft het schaatsplezier voorop gestaan. Toen Joep bekend maakte te stoppen als trainer, hebben we in de trainingsgroep overlegd om zijn opvolger vanuit de groep zelf te laten komen. Het zal een uitdaging zijn om hem te evenaren, maar ik wil het stokje graag van hem overnemen. Ik heb er zin in om weer te starten op de baan.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van het wedstrijdsecretariaat
Van het wedstrijdsecretariaat
Van het wedstrijdsecretariaat

Vorige artikel

Welkom nieuwe leden
Welkom nieuwe leden
Welkom nieuwe leden