Naar hoofdcontent

Overkomer

Even voorstellen: Teunis Kip

Ieder jaar zijn er nieuwe trainers, deze keer stelt Teunis Kip zich voor. 

Even voorstellen: Teunis Kip

Voor de meesten ben ik geen onbekende in de fietsgroep 2. Voor diegene die mij niet kent een korte update. Mijn naam is Teunis Kip (63 jaar) en fiets al sinds jaar en dag bij de HIJC, ik heb in diverse groepen gefietst met diverse trainers.

De laatste jaren met veel plezier gefietst in de groep van Ben Rouweler. Zijn plotselinge overlijden, net voor de start van het fietsseizoen 2022, is door zijn groep gezamenlijk goed opgevangen. Gedurende het seizoen hebben we met wisselende wegkapiteins mooie en leuke toertochten door het Twentse landschap gefietst. Maar een echte leider ontbrak. Bij de afsluiting van het fietsseizoen, op een gezellig samen zijn, is mij gevraagd wegkapitein van deze groep te worden. Hierop heb ik positief gereageerd. Natuurlijk kan ik mijn voorganger niet evenaren, maar ik ga wel de uitdaging aan om er iets moois van te maken. Waarbij iedereen welkom is en het accent wat meer op de fd (toer de boer) zal liggen dan op de fc.

Tot 30 maart.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Snertrace 19 maart
Snertrace 19 maart
Snertrace 19 maart

Vorige artikel

Even voorstellen: Juliette Bos
Even voorstellen: Juliette Bos
Even voorstellen: Juliette Bos