Naar hoofdcontent

Overkomer

Fietstrainingen recreanten

Vanaf begin april zijn we gestart met de fietstrainingen op donderdagavond. Erwin van der Sande, Ellie Scholten en Ben Rouweler begeleiden de verschillende trainingsgroepen.

Fietstrainingen recreanten

Er is voor alle fietsers gelegenheid om aan te sluiten bij een groep op het eigen fietsniveau. En het motto is natuurlijk: samen uit, samen thuis.
De startlocaties zijn dit seizoen gewijzigd. We starten afwisselend bij ‘Bultje, station Borne, UT en clubgebouw. Duurtrainingen worden afgewisseld met circuittraining.

Helaas waren de weergoden ons niet altijd goed gezind. Een paar donderdagen was het nat, natter, natst. Het weer was van invloed op de opkomst, die was dan vaak laag, lager, laagst.
Als ik dit stukje schrijf is het begin juli. Vanavond was het prachtig fietsweer, zonneschijn, niet te warm en een matige wind. Ondanks het mooie weer was de opkomst matig, de vakantietijd dient zich aan. Ook tijdens de vakantie gaan de trainingen gewoon door. Ter plaatse beslissen we of en zo ja met welke groepen we samen fietsen.

Naast de donderdagavond wordt er op maandagochtend gefietst door de pensionado’s, de krasse knarren van de club. Behalve fietsen houden de heren van gezelligheid. Wekelijks neemt iemand de route voor zijn rekening en stelt na afloop van de fietstocht zijn keuken of bij mooi weer zijn tuin beschikbaar, voor een hapje en een drankje.

Voor onze leden mogelijkheid genoeg om in het zomerseizoen de conditie bij te houden of zelfs te verbeteren. Alles om in oktober weer in goede vorm op de ijsbaan aan te treden.

Ellie Scholten

Het fietsschema met de startplaatsen is te vinden op de HIJC fietspagina
Naast de donderdag fietsgroepen en pensionado's is er ook een jongen recreantengroep. Hun zomerverslag staat in deze Overkomer.
Meer foto's staan onder dit artikel en in het HIJC fotoalbum

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Zomer-update wedstrijdgroep
Zomer-update wedstrijdgroep
Zomer-update wedstrijdgroep

Vorige artikel

“De gezelligste van de HIJC” naar Tecklenburg
“De gezelligste van de HIJC” naar Tecklenburg
“De gezelligste van de HIJC” naar Tecklenburg